Door Jan van der Beek op 1 mei 2015

Dag van de Arbeid

Traditioneel bezorgen wij op de Dag van de Arbeid bij al onze leden vanaf 70 jaar een rode roos. En dus trokken wij, een aantal bestuursleden en fractieleden, door Lelystad om dit te verzorgen.

Ik zelf mocht dit bij een aantal leden in de Waterwijk en Landerijen doen en had onder andere de gelegenheid om daarbij mevrouw De Haan een prachtige rode roos te overhandigen (zie foto).

Natuurlijk was mevrouw De Haan niet de enige, in totaal hebben wij deze dag een roos bezorgd bij 34 leden van 70 jaar of ouder.

25 jaar lid

25 jaar lid

Naast deze taak had ik ook nog het genoegen om 2 leden een speldje te mogen gaan overhandigen vanwege hun 25 jarig lidmaatschap: mevrouw Kuypers-v.d.Horst (zie foto) en mevrouw Bootsma. Beide dames gefeliciteerd met deze mijlpaal en natuurlijk hopen wij over 15 jaar het speldje 40 te mogen brengen.

Jan van der Beek

Jan van der Beek

Ik voel me betrokken bij de samenleving en alhoewel ik snap dat ik niet alles kan veranderen zou ik mij daar toch zeker hard voor willen maken door als raadslid mijn stem te laten horen. Ik ben 65 jaar, weduwnaar, geboren in Leiden en via wat andere plaatsen sinds 2009 met veel plezier woonachtig in

Meer over Jan van der Beek