Door Jop Fackeldey op 1 juni 2014

De dans gaat door.

Een korte week, maar daarin gaat de dans door. En daarmee bedoel ik de (schijnbare) dans om Lelystad Airport. Ik heb er al veel over gezegd. Maar een opsteker vond ik het brede draagvlak voor deze ontwikkeling, zoals ook onlangs verscheen in de Flevopost:

2014-05-14_Vliegveld_5

Dansen was het natuurlijk ook geblazen op de Dance Tour, meer dan 7.000 Lelystedelingen hebben zich uitstekend vermaakt op hemelvaartsdag: foto 1

Samen met city-marketing directeur en de organisator van de tour namen we even plaats in de Lelystad geeft Lucht hangmat om het feest mee te vieren.

Ontwikkeling van een woonwijk wordt soms ook bekeken als een dans. Helaas wel een beetje een slow-fox deze keer. Maar er zijn wel weer wat pasjes gezet. Centrada en Hurks ontwikkeling leverden woensdag 39 woningen op . Aan de rand van Warande, op de grens van een schitterend park, ontwikkelde Hurks 39 woningen, volgens het eigen en duurzame woonconcept Da Vinci Huis. Dit betekent onder meer dat de woningen erg energiezuinig zijn en dat er gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke installaties en kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Tenminste twaalf van deze woningen zijn bestemd voor verkoop, de overige woningen worden verhuurd door Woonstichting Centrada. Ik ben blij met dit pasje.

NewsXLarge_280514PARKBOS_fotobureautiernego