Door op 12 januari 2015

Ombudsteam verhuisd naar Hanzeborg

Het ombudsteam van de Lelystadse PvdA is per 1 januari 2015 verhuisd naar Ontmoetingscentrum de Hanzeborg. Reden voor de verhuizing is de centrale ligging en goede bereikbaarheid van de Hanzeborg.

Spreekuur
Het ombudsteam houdt twee keer per maand spreekuur, op iedere eerste en derde maandagavond van de maand tussen 19.00 en 20.00 uur in ontmoetingscentrum de Hanzeborg, Plein 201, Koningsbergenstraat 201A, 8232 DC Lelystad.
In juli en augustus is er geen spreekuur. Buiten het spreekuur is het team bereikbaar op nummer 06-12427625 of via e-mail: ombudsteam@pvdalelystad.nl.

Bij het ombudsteam van de PvdA kan iedereen die een vraag of klacht heeft over een instantie zich melden. Het onderwerp kan uiteenlopen van kleine problemen tot grote ergernissen als overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek, gebrekkige huisvesting etc.
Vrijwilligers van binnen en buiten de partij staan klaar om mensen te helpen. Iedereen met vragen of klachten kan zich melden. Het Ombudsteam is inmiddels een jaar actief en heeft al veel mensen kunnen helpen.