Rob Ros lijsttrekker Partij van de Arbeid

Door Els Lucas op 13 december 2021


De PvdA Lelystad heeft Rob Ros gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Rob heeft zich de afgelopen raadsperiode gepresenteerd als een deskundig en betrokken raadslid. Hij was woordvoerder voor ondermeer openbare orde en veiligheid, verkeer en financiën. Ook was hij een kritisch lid van de commissie van de rekening.

Rob is enthousiast over het verkiezingsprogramma waarvan de titel luidt: “De kracht van samen”. Rob: “De afgelopen jaren heb ik ervaren dat je alleen weinig voor elkaar brengt, maar samen met anderen kan je heel veel. Ik zie er naar uit om samen met burgers, instellingen en andere partijen in de gemeenteraad te werken aan een socialer klimaat, een betere zorg en een goed woonbeleid.”

De kandidatenlijst bestaat uit een mengeling van nieuwe en oude kandidaten, allen mensen met een verschillende achtergrond en die geworteld zijn in Lelystad. Zij staan te trappelen om samen met Rob aan de slag te gaan om van Lelystad een leefbare en eerlijke stad te maken met kansen voor iedereen.

Op de kandidatenlijst staan u de navolgende kandidaten:

  1.  Rob Ros, lijsttrekker
  2. Jonne Kortmann
  3. Roelie Renzema
  4. Emiel van der Herberg
  5. Esther Opgenoorth
  6. Mo Acherrat
  7. Els Lucas
  8. Dieuwko Postema
  9. Tiny Bilars-Sijm
  10. An Nguyen
  11. Moestafa El Mhassani
  12. Khadija Bozia
  13. Ernst de Vos
  14. Adriëtte Hoppenbrouwers
  15. Arnoud Meijering
  16. Dieuwertje Zantingh
  17. Willem de Jager
  18. Rian Bos
  19. Loek Kuijpers
  20. Nelly den Os
  21. Jop Fackeldey
  22. Jaap van Gelder
  23. Frans van Rijnsoever
  24. Peter Pels
  25. Joost van de Beek
Els Lucas

Els Lucas

  Geboren en getogen in Rotterdam, heb ik de opgestroopte mouwen meegenomen naar de polder. Sinds 1985 ben ik in Lelystad als advocaat aan het werk. Naast m’n werk heb ik nog een aantal nevenfuncties: raadslid/beroepsrechter in de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ), een adviesorgaan voor het Ministerie van JenV, en organiseer ik sinds

Meer over Els Lucas