Fractie assistent

Frans van Rijnsoever

Frans van Rijnsoever

Over Frans van Rijnsoever

Met mijn partner Dorien woon ik sinds 2002 in Lelystad als mooi middelpunt van mijn werkgebied in heel Flevoland. We genieten van de mooie groene woonomgeving en de prachtige stadsopbouw met ruime (stoplichtvrije) wegen. Ik ben een sportief wandelaar en maandelijks bezoeker van een voorstelling in ons prachtige theater Agora. Inmiddels ben ik vervroegd op mijn 64e jaar met pensioen en heb ik tijd voor andere bezigheden. Ik heb ervoor gekozen om me in te zetten voor de Partij van de Arbeid.

Veertig jaar heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Eerst op een grote instelling in het Gooi. In 1987 mocht ik in Almere “pionierswerk” verrichten om in de stad woonvoorzieningen te realiseren geïntegreerd in de woonwijken. Mijn werkgebied werd later uitgebreid naar Emmeloord, Urk, Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Op basis van mijn achtergrond wil ik mij inzetten voor de gezondheidszorg. Maar het hele partijprogramma voor de komende 4 jaar spreekt me aan. Lelystad moet voor àlle inwoners en goed sociaal beleid hebben. Door hier goed in te sturen verdient de PvdA het om – met uitbreiding van zetels in de raad- weer volwaardig mee te doen in de lokale politiek. Hier wil ik me dan ook enthousiast voor inzetten!

Frans van Rijnsoever

Zeker zijn van zorg met aandacht